Anna-Carin Svanå

diplomerad lektör

 

Min specialitet som lektör

Med passion för berättandets hantverk erbjuder jag hjälp att komma vidare i olika sorters skrivprojekt med lektörsutlåtande, första kapitel-analys, skrivcoachning eller språkhjälp. Jag åtar mig de flesta genrer, inklusive barn- och ungdomsböcker, relationsromaner, spänning, sci-fi och facklitteratur. Även manus på engelska går bra. Du får en gedigen och noggrann genomgång av din text med pedagogisk och lyhörd feedback. Jag lyfter fram det som fungerar bra och förklarar vad du kan jobba vidare med för att förbättra texten, samt ger förslag på hur du kan göra det.

Catrine Tollström

 

Min bakgrund

Jag är litteraturvetare i botten och har jobbat i många år som gymnasielärare i engelska och svenska på International Baccalaureate. Därmed har jag lång erfarenhet av att lära ut litteraturanalys och att vägleda unga skribenter med konstruktiv feedback. Jag är också författare och har gett ut tre barnböcker, medverkat i två antologier, samt publicerat noveller i veckopress.