Det ska bli så spännande!

För några veckor sedan slog det mig att jag vill ha med mig en bok till bokmässan i Göteborg i höst. Jag har massor av bokidéer och bestämde mig för att fråga potentiella läsare vilken bok jag borde skriva först! Oj, det kom flera hundra svar och de flesta ville läsa om möten med människor under 16 år som digital  nomad, gärna i kombination med hur jag byggt upp mitt företag under långseglingen. Den vill jag gärna skriva men det får bli nästa år när jag har lite mer tid på mig! Det kommer att bli en helt annan bok den här gången, en lite kortare och mer specifik om en speciell typ av affärsutveckling. Jag berättar mer när synopset finns på plats!

 

Ann Ljungberg
Foto: Jini Sofia

Det allra roligaste är att jag inte blir ensam i bokprojektet! Hela 18 personer hänger med och skriver sina böcker samtidigt, varav 12 satsar på att bli klara i sommar och kommer att lansera sina böcker i vår monter på bokmässan!

Vi kommer att presentera en härlig blandning av romaner och fackböcker i montern. Alla författare får massivt stöd under projektet. Vi börjar med en kurs där vi har mastermindmöten varje vecka, gemensamma skrivpass, lektioner som deltagarna hämtar på nätet när de behöver och massor av pepp. (Det går fortfarande bra att anmäla sig till enbart kursen). När manusen börjar bli klara får författarna hjälp av en lektör/redaktör från Litterära Konsulter – vi är 15 konsulter som kommer att stötta författarna i detta projekt.

Du kommer självklart att få höra mer framöver,  Det ska bli kul att få ge lite glimtar från projektet innan alla böcker är klara.