Johanna Devaliant

diplomerad lektör

 

Min bakgrund

Text är så otroligt roligt. Att skriva är livsviktigt för mig, och att läsa är det bästa som finns. Förutom att jag har läst stora mängder skönlitterärt har jag även pluggat svenska, text och kommunikation på högskolan. Där har jag även gått kurser i genrelitteratur så som skräck, kriminalromaner och romance. Jag har tagit många skriv- och författarkurser, och så har jag gått en yrkesutbildning till lektör, allt för att förkovra mig i skrivandets hantverk. Jag är dessutom utbildad coach och har sedan ett par år tillbaka arbetat med personlig utveckling.

Min specialitet som lektör

Jag tycker om när du som författare ger dina karaktärer ett djup, när du låter oss läsare komma dem nära inpå livet för det gör att man inte vill släppa ifrån sig din bok. Vilken genre du skriver i spelar ingen roll, men som strukturpolis hjälper jag dig att hålla dig till en och samma, samt kollar så att texten inte har några logiska luckor eller lösa trådar som inte sytts ihop.

Jag kommer ge dig förslag på hur du kan utveckla ditt manus, och se så du faktiskt får fram det du har tänkt dig med din text. Min intention är att hjälpa dig optimera ditt manus, och samtidigt få dig att utvecklas som författare. Jag är dessutom gärna ditt bollplank, antingen du behöver storybolla eller om du på annat sätt har kört fast i din skrivprocess. Varmt välkommen!

 

Kontakt

johanna@devaliant.se

070 090 19 67

Kategori: Skönlitteratur

Taggar: