Nina De Geer

Kategori: Skönlitteratur

Taggar: 

diplomerad lektör

 

Min bakgrund

Jag har läst litteraturvetenskap och en lång rad skrivkurser i olika genrer innan jag utbildade mig i kreativt skrivande vid Skrivarakademin i Stockholm. Själv verksam författare och driver skrivpodden Debutera eller Dö.

Min specialitet som lektör

Som utbildad lektör och erfaren manusutvecklare ger jag din text allt mitt fokus och kunnande. Mitt jobb är att se det potenta i varje unikt manus och hjälpa mina kunder att komma i land med sina projekt. Jag kan hjälpa dig att se styrkor och svagheter i ditt skrivande och vad just ditt manus behöver för att bli utgivningsbart. När jag läser manus strävar jag efter att fånga upp det som gör din röst unik och spännande, vad som gör dig riktigt bra. För det är alltid där, i det som du gör bra, som det går att ta avstamp för att utveckla manusets svagare bitar. Även fantastiska manus behöver mycket arbete innan de når hyllorna som färdiga böcker. De manus som tar sig igenom nålsögat behöver inte vara de bästa från början utan de där författarna fortsatt arbeta. I detta fortsatta arbete kan jag hjälpa dig att ta dig igenom. Jämte skrivandet är detta för mig det bästa jobbet i världen. Varmt välkommen att berätta mer om ditt manus!
Genre: Unga vuxna, Gone Girl-thrillers, Politiska romaner