Välkommen! Här ser du hela kursutbudet – såväl kurser och evenemang på plats som distanskurser med eller utan respons.

TIDSBESTÄMDA KURSER OCH EVENEMANG

Online-kurser

Drömmer du om att skriva en bok men har ännu inte kommit på vad den ska handla om?

Med hjälp av Hitta din bokidé kommer du att hitta minst en konkret och hållbar bokidé att jobba vidare på. Vi utforskar vad du kan, vad du är intresserad av och hur du kan finna energi och passion för skrivandet. Med eller utan respons.

Från 1190 kr.

I självstudiekursen SKRIV EN ROMAN PÅ 10 VECKOR får du skrivuppgifter varje dag i 70 dagar Den här kursen passar dig som vill satsa på att skriva varje dag, vill påbörja eller fördjupa ett romanprojekt och vill få struktur i både romanen och skrivprocessen. Pris: 1490 kr.

Vill du skriva en roman och få löpande stöd och respons från en erfaren författarcoach?

Välj mellan Lilla, Stora eller XL Romanskolan! Alla kurser har samma 10 kursbrev men du kan välja mellan att skicka 6, 15 eller 25 sidor att få respons på efter varje kursbrev. Billigaste sättet att få coaching!

Från 6000 kr.

Produktiv författare är en kurs för dig som har en släng av skrivkramp, skjutauppsjuka och vill höja din självkänsla för skrivandet  – och för dig som försöker pussla ihop livets alla sysslor så att skrivandet får sin självklara plats.

Pris: 1190 kr.

Kreativ författare är en kurs för dig som vill hitta nya sätt att angripa ditt skrivande.

Vi jobbar med kreativa övningar, provocerande frågor mm för att skapa nya tankemönster. Bered dig på en kurs där du hamnar ”utanför boxen”!

Pris: 1190 kr.

Redigera romanen är en kurs för dig som skrivit (minst) första utkastet av din roman och vill finslipa det inför utgivning.

Här får du lära dig hur du kan tänka för att det ska bli den bok du verkligen ville skriva, fördjupa intrigen, gestaltningen och romanpersonerna, täta logiska luckor, skärpa till språket och mycket mer.

Pris: 1490 kr.

Skriv en serie är en kurs för dig som vill planera och skriva en bokserie eller göra en uppföljare efter första romanen. 

Vi tar bl a upp vad som krävs för att hålla engagemanget hos både författaren och läsarna, hur romanpersonerna kan fördjupas och dramaturgin fungera såväl i enskilda böcker som över hela serien.

Pris: 1190 kr.

Det här är en självstudiekurs för dig som vill få insikt i hur du kan coacha dig själv att bli en stark författare. Du får hjälp att skapa mål, att ställa coachande frågor och bygga tillit till din skrivprocess och din berättelse.

Pris: 1190 kr.

Kursen Ditt stora visitkort vänder sig till företagare som vill skriva en bok om sin expertis.

Du får verktyg för att ta fram ett lockande innehåll, skapa strukturen och göra en plan för skrivandet.  Målsättningen är att du ska kunna skapa hela stommen till din bok, göra en detaljerad innehållsförteckning och skriva din bok med hjälp av kursen. 

OBS – kurs med livelektioner i grupp startar 4 juni!

Från 2500 kr

En bloggkurs för sig som vill bli eller redan är författare.

Det blir allt viktigare för författare att synas på nätet. I den här kursen får du lära dig allt en författare behöver veta om att blogga och en hel del om sociala medier.

Pris: 1190 kr

Kursen Ge ut din bok vänder sig till författare som vill ge ut sin bok på egen hand.

Du får verktyg för att ta fram en budget och en projektplan, hitta den affärsmodell och tryckmetod som passar dig bäst, samt at t förbereda boken för tryckning.  Målsättningen är att du ska kunna ge ut en snygg bok som du kan sälja.

Pris:  1190 kr

Kursen Lansera din bok vänder sig till författare som vill göra sin bok synlig när den kommer ut på marknaden.

Du är egenutgivare eller ger ut boken på ett förlag där du bidrar till marknadsföringen. Du får verktyg för att skapa en marknadsföringsplan, genomföra en lanseringskampanj och fortsätta marknadsföra boken efter att den har kommit ut. 

Pris: 1190 kr