Skriver du på en roman? Då har du kanske märkt att det är lätt att bli blind på sin egen text och svårt att veta om man är på helt rätt spår. Det kan hjälpa att få några andra ögon på texten.

I höst medverkar diplomerade lektörer vid flera evenemang där du kan få kostnadsfri coaching och lektörsläsning av en del av din text. Välkommen att träffa våra litterära konsulter i Stockholm och Göteborg!

Skrivfest 2 september, Stockholm

Ta med några sidor av din text till skrivfest och få snabbcoaching. En av våra läxor lektören kommer att läsa dina sidor och ha ett kort samtal med dig om texten och hur du kan gå vidare. På skriv sext  har du också en lek touch panel som besvarar frågor om skrivande. Det blir också författarsamtal skriver övningar och mingel. Om du har gett ut böcker kan du ta med och sälja dem via ett eget bord på skriv fest . Vi ses på lördag 2 september  klockan 10 till 17 på Södermalm i Stockholm. Läs mer och anmäl dig här! 

Bokmässan 28 september – 1 oktober, Göteborg

I vår monter F02:55 finns alltid minst en lektör på plats för snabbcoaching.  Ta med en till två sidor för läsning på plats.

Du kan också skicka in texter i förväg. Vi tar helst emot ditt första kapitel i förväg men du kan också skicka ett annat kapitel och beskriva vilken typ av hjälp du vill ha med det.

Montern ligger vid Skriva-torget. Vi kommer att ha massor av föreläsningar om skrivande. Vi presenterar också alla våra tjänster och kurser. Varmt välkommen! Inom kort kan presenterar vi hela föreläsningsprogrammet och hur du kan skicka in texter!

Skriv2017 18-19 november, Göteborg

Tidningen Skriva arrangerar konferens och lektörer kommer att finnas på plats för textrespons. Mer information om detta kommer inom kort. Läs om evenemanget här.